Servis

Smo profesionalni servis skenerjev. Popravljamo in čistimo vse vrste dokumentnih skenerjev proizvajalcev Kodak Alaris, Avision, Zeutschel, Canon, Colortrac, Epson, HP, Fujitsu, Panasonic, Image Access in druge. Imamo številna leta izkušenj in neprestanega izobraževanja na področju servisa skenerjev in sorodnih naprav. Z novimi tehnologijami ter nenehnim izpopolnjevanjem pri proizvajalcih zagotavljamo kvaliteten in hiter servis skenerjev in ostale računalniške opreme. Kvaliteten, zanesljiv in hiter servis skenerjev je za nas in naše stranke na prvem mestu!

 

V kolikor imate težavo z vašim skenerjem oziroma sorodno drugo napravo nas lahko pokličete ali obiščete naš servis vsak delovni dan. Prijazni tehniki Vam bodo pomagali in poskrbeli za hiter servis in čiščenje vašega skenerja ali druge naprave. Svojim strankam zagotavljamo tudi nadomestno opremo pri poslovno kritičnih aplikacijah, ko vaše delo ne more stati.

 

Poleg servisa Vam ugodno nudimo potrošni material in rezervne dele za vaš skener. Z ugodnimi rešitvami za skeniranje ter prijazno ceno na skenirano stran, Vam lahko prihranimo ogromno denarja. Preverite cene potrošnega materiala skenerjev v naši spletni trgovini ali nas kontaktirajte. Z veseljem Vam bomo pripravili ponudbo za potrošni material pri kateri boste precej prihranili.

 

Pooblaščeni smo za prodajo, servis in vzdrževanje različnih skenerjev in pripadajoče programske opreme.

 

Kontaktirajte nas!

Delovni čas: 
PON - PET: od 8:30 do 15:30

t: 01 23 50 200

Kontaktni obrazec

9 Artiklov

po strani

9 Artiklov

po strani

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih
X