Pogoji dostave


Dostava blaga
Naročeno blago dostavljamo s Pošto Slovenije.

Strošek dostave
Strošek dostave je že vračunan v znesek naročil. Po opravljenem plačilu nimate več nobenih dodatnih stroškov. Cena dostave je vedno enaka ne glede na težo paketa in znaša 3,5 EUR z DDV. Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.
Tudi v primeru, ko kupnino plačate poštarju ob prevzemu, ne boste plačali dodatnih stroškov.


Čas dostave
Dostava se vrši v dopoldanskem času na naslov, ki ga določite ob oddaji naročila. V primeru, da želite dostavo naročila na drug naslov kot pa se izda račun, le tega vpišite v polje "naslov za dostavo" obrazca za naročilo. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob prevzemu, prosimo poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine za plačilo odkupnine.
Če vas v času dostave ni doma, bo poštar pustil sporočilo, na podlagi katerega boste lahko pošiljko prevzeli na vaši pošto.


Hitrost dostave
Kako hitro bo naročeno blago pri vas, je odvisno od številnih dejavnikov. Če je naročeno blago na zalogi v našem skladišču in naročilo oddate do 14. ure, bo blago odpremljeno z naše strani še isti dan. Če katerega od naročenih artiklov nimamo na zalogi, bo vaša pošiljka odpremljena isti dan, ko artikle prejmemo na zalogo. Naši komercialisti vas bodo preko elektronske pošte ali po telefonu obvestili o stanju zaloge in o predvidenem dobavnem roku.

Dostava naročila je predvidena naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. 

 

 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih
X